Casali banánky v čokoládě 1000g
Fairtrade banány, cukr & čokoláda bez umělých barviv a konzervantů s kakaem z vlastní pražírny v recyklovatelném obalu, který odráží ekologické myšlení.
Zboží je v originální receptuře s vadami, zlomky, pomačkání, špatný obal a jiné estetické vady. Tyto vady nejsou důvodem reklamace. jedná se o produkty 2-3 jakostní kvality. Standardní receptury jako u standard produktů. VÝHODNÁ CENA ZA VELKÉ BALENÍ.
Pěnová cukrovinka s banánovou dření máčená v čokoládě (25%)
Jedna ostrovní legenda říká, že před dávnými časy zasel na čokoládovo - banánovém pobřeží zakletý plameňák semena banánů v čokoládě. Od té doby, zde vzkvétají klasické plody Casali, kterým se zde vyjimečně daří. Cítíš už tu chuť křupavé čokolády, rozplývající se na jazyku, s jemně ovocnými originálními banány? Fairtrade banány, cukr & čokoláda v náplni bez umělých barviv a konzervantů s kakaem z vlastní pražírny v recyklovatelném obalu, který odráží ekologické myšlení.
Skladování
Uchovávat při pokojové teplotě a v suchu.Výrobce
Josef Manner & Comp. AG
Wilhelminenstrasse 6
1170, Vienna, AustriaZemě původu
Rakousko
Uchovávat při pokojové teplotě a v suchu.Výrobce
Josef Manner & Comp. AG
Wilhelminenstrasse 6
1170, Vienna, AustriaZemě původu
Rakousko
Složení | Výživové údaje | ø100g | ||
Cukr | Energetická hodnota | 1613kJ/383kcal | ||
Glukózový-fruktózový sirup | Tuky | 9,8g | ||
Kakaová hmota | z toho nasycené mastné kyseliny | 5,9g | ||
Banánové dřeň (v náplni) | 8% | Sacharidy | 72g | |
Kakaové máslo | z toho cukry | 53g | ||
Stabilizátor: sorbitol | Bílkoviny | 1,6g | ||
Škrob | Sůl | 0,02g | ||
Želatina | ||||
Regulátor kyselosti: | ||||
- kyselina citronová | ||||
Želírující látka: | ||||
-agar | ||||
Aromata | ||||
Emulgátor: sojový lecittin | ||||
Barvivo: kurkumin | ||||
Alergeny jsou označeny tučným písmem. | ||||
Může obsahovat stopy mléčných složek | ||||
*Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kcal) | ||||
Doplňkové parametry
Kategorie: | ZLOMKOVÉ ZBOŽÍ |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář